Mašinsko sušenje vlage iz prostora

Generalni sponzor i prijatelj sajta

kuća alata

Suv dom - zdrav dom

Osušite prostor brzo i kvalitetno

Ne dozvolite da vlaga uništi Vaše zdravlje, materijale i stvari u Vašem prostoru. Vlaga je izuzetno štetna po zdravlje (npr. stvaranje plesni, gljivica...), kao i uništavač materijala i stvari (parket, laminat, zidovi, nameštaj). Isušivanjem prostora pre useljenja, ili u toku završnih radova, dobija se potpuno zdrav prostor za život ili rad, po propisanim standardima za zdrav život. Kao i što brže otklanjanje posledice poplava.

Nastanak oštećenja usled vlage na zgradama i predmetima, je sve prisutniji, zbog sve kraćih rokova izgradnje, prema tome i nedovoljno osušenih estriha i zidova, kao i zbog posledica poplava. Zbog ostataka vode u zidovima i estrihu u novogradnji, ili usled izlivanja vode u prostor dolazi do oštećenja postavljenih materijala (podizanje parketa, odlepljivanje pločica, otpadanje maltera...).

Više o tome... 

Zaključak

Vodite računa u kakvom prostoru boravite. Kuća, posao, vikendica, bilo kakav vlažan prostor narušava Vaše zdravlje, i uništava novac uložen u prostor (parket, pločice, zidovi, kao i unete stvari) 

 

PERFEKCIJA JE PRINCIP.

 

Galerija slika

Prikazane slike su samo informativnog karaktera. Postavka mašina uvek se razlikuje u zavisnosti od prostora koji se suši, kao i od potreba samog prostora.

 

Slobodno nas kontaktirajte kako bismo Vam dali što kvalitetniju informaciju i ponudu po Vašoj potrebi!!!