Mašinsko sušenje vlage iz prostora

Generalni sponzor i prijatelj sajta

kuća alata

O nama

Mašinskim isušivanjem prostora počeli smo da se bavimo prvi u Srbiji. Koristeći profesionalne Nemačke mašine u radu, dostigli smo kvalitet i višegodišnje iskustvo u sušenju poplavljenih i novoizgrađenih prostora. Kvalitet našeg rada je po standardima koji važe u visoko razvijenim zemljama sveta.

 

Brzo i efikasno sušenje

 

Zahvaljujući kvalitetnim mašinama za preradu vazduha, postižemo brze i efikasne rezultate. Ove mašine rade na principu sušenja vazduha u zatvorenom prostoru. Mašina uvlači vlažan vazduh iz prostora, koji je posledica vlage u prostoriji, kondenzuje vlagu - vodu iz njega, i suv vazduh vraća u prostoriju. Na ovaj način ubrzava vreme sušenja u odnosu na prirodni put, bez ikakvih štetnih posledica po materijale i stvari u prostoru.

 

Rad profesionalnim mašinama

 

Naše mašine su proverenog proizvođača, sa višedecenijskom proizvodnjom ovih uređaja. Sve mašine proizvedene po strogo kontrolisanim standardima. To se prvenstveno odnosi na kapacitet mašina, kvalitet rada i prerade vazduha, tih u radu, kao i potrošnji struje. Nizak potrošač električne energije, uz efikasnu preradu vazduha štedi Vaše vreme i novac.

 

Specijalne mašine za sušenje estriha - košuljice

 

Ove mašine imaju specijalnu namenu za ubrzano sušenje estriha. Rade na principu uduvavanja toplog i suvog vazduha u estrih. To se postiže na način što se u estrihu buše rupe u koje se pričvršćuju creva koja dovode topao i suv vazduh iz mašine. Taj vazduh potiskuje vlagu iz estriha koja isparava u prostor sa suvim vazduhom. Na ovaj način višestruko se skraćuje vreme sušenja estriha.

 

Sušenje sa garancijom

 

Prilikom svakog sušenja bilo kakvog prostora, uvek merimo vlagu pre i posle sušenja, i klijenat ima tačnu informaciju o izvršenim radovima, kao i o procentu prisutnosti vlage u prostoru.