Mašinsko sušenje vlage iz prostora

Generalni sponzor i prijatelj sajta

kuća alata

Ekonomska opravdanost

- Opravdanost investitora u novogradnji stambenih zgrada

Investitor višemesečnim skraćivanjem roka izgradnje brže dolazi do novaca od prodaje stanova, a dobija obezbeđuje se od reklamacija kroz određeno vreme (kao što je podizanje i odvajanje parketa, pucanje maltera i glet masa, odlepljivanje keramike...)

 

- Opravdanost u izgradnji kuće

Pri izgradnji ili renoviranju kuće, višestrukom vremenskom uštedom u izgradnji, štedite novac koji biste dali za višemesečne najme stana gde bi živeli taj period, ili u usprotnom imaćete velike štete od vlage koja će Vam narušiti izgled kuće, preneće se na stvari i nameštaj, a Vi Vaša porodica živećete u totalno nezdravom prostoru.

 

- Opravdanost sušenja estriha - košuljice

Svakom majstoru i građevincu je dobro poznato da se košuljica suši 1cm za mesec i po dana. Ako se uzme u obzir da se estrih-košuljica radi u debljini od min. 3cm, a u proseku je 5-6cm, lako je izračunati da će Vam se pod sušiti do propisanih granica, za postavljanje parketa, laminata, ili bilo koje podne obloge, oko 8 meseci. Umesto sušenja od 8 meseci mi Vam nudimo skroz osušenu košuljicu kroz nekoliko nedelja ( u zavisnosti od m2, od 1 nedelje do 4 nedelje). U suprotnom ruzikujete da Vam propadne sav uloženi novac u podne obloge.

 

- Opravdanost sušenja poplavljenog objekta

Poplavljeni objekti su sami po sebi već uveliko oštećeni i naneta im je ogromna materijalna šteta. Ali da biste se vratili u svoj prostor, morate da ga sredite i renovirate. Ukoliko ga prethodno ne osušite, i pored ogromne štete koja je naneta, biće još veća, jer sređivanjem mokre kuće, sav materijal stavljen na mokre zidove, podove, biće kroz godinu dana oštećen i propao, a posledice po Vaše zdravlje biće velike. Dok sa druge strane, sušenje prirodnim putem, uz povoljne vremenske uslove, sušenje takvog objekta je izuzetno teško i sporo. Vremenski period sušenja poplavljenog objekta prirodnim putem je oko godinu dana, dok mašinskim putem taj period se skraćuje na oko mesec dana.

 

MAŠINSKO SUŠENJE NE OSTAVLJA NIKAKVE TRAGOVE I NEGATIVNE POSLEDICE

PO MATERIJALE I STVARI U PROSTORU!!!

SUŠENJE OBJEKTA JE MOGUĆE I DOK SE BORAVI U NJEMU